Trusou botez, Ingeras, 7 piese, cu paturica inclusa, decorat cu bleu

130,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Descriere

Trusou botez, Ingeras, 7 piese, cu paturica inclusa, decorat cu

bleu

Descoperiți trusoul nostru de botez, elegant și plin de grație, numit "Ingeras", un set complet de 7 piese, prezentat într-o cutie superbă, decorată cu elemente roșii. Acest trusou nu este doar util, dar este și un simbol al iubirii și grijii pe care le aveți pentru cel mic.

Trusoul "Ingeras" cuprinde un prosop pentru bebe cu capison, fabricat din bumbac frotir de înaltă calitate, cu dimensiuni de 7575 cm, perfect pentru pielea delicată a nou-născutului. Păturica albă, imprimată cu imagini de îngerași, are dimensiuni de 7575 cm, fiind ideala pentru a-l înfășura pe bebeluș în zilele reci.

Pachetul include și o panză de mir albă, de 80100 cm, imprimată cu îngerași, care va adăuga o notă de grație și sfințenie ceremoniei. Prosopul pentru preot, de 5090 cm, și săpunul special pentru acesta completează setul, împreună cu stocluța de mir și fasa.

Știm cât de important este ca fiecare detaliu să fie perfect în ziua botezului. De aceea, trusoul "Ingeras" poate fi personalizat la cerere cu mesajul dorit, iar combinația de culori poate fi adaptată preferințelor dumneavoastră.

Alegeți trusoul de botez "Ingeras" pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament acestui moment unic în viața puiului dumneavoastră.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review